S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
söndag 5 februari 2012

Dags för Borgarna att fokusera sig på politik, inte en massa tjafs

Oavsett vad man tycker om beslutet i fullmäktige så är det den demokratiska processen som haft sin gång. Detta respekteras med full kraft av S- oppositionen, dock med oro.

Se SKD artikeln socialnämnden får vara kvar. Jag hoppas nu innerligt att femklövern med precidiet  Jane Cimmerbeck ordförande och Maria Danielsson vice ordförande tillsammans med mig som andre vice ordförande skall besinna sig och börja prata med varandr i konstruktiva diskussioner.

Socialdemokraterna har lagt ett flertal motioner inom området socialpolitik. Vi är ansvarstagande och vill leverera bra beslut till våra kommunmedborgare.

Den senaste som snart skall behandlas är att öppna ett samarbete med vårdcentralen och öppna ett Familjens Hus  i Hörby.
 

Jag ser framemot starka och konstruktiva förslag från femklövern och måste säga att 90 % av ledamöterna inte visat på förmåga till bra socialpolitiska diskussioner eller förslag.
Snart drar budgetarbetet igång igen, då förutsätter jag ett bra samtal i Socialnämnden och dess precidie. Socialdemokraterna har men den insyn vi har i bugetarbetet granskat det efter bästa förmåga Femklöven är på tok för optimistiska i budgetanslagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.