S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
fredag 17 februari 2012

Sicken Vicka

Sicken vecka, möten o möten. Härliga möten på dagen i mitt arbete som distriktsköterska och givande samtal på kvällarna med politiker.Dock fick torsdagen en hel del stress i min mage då jag fick besked att ordförande tar time out i socialnämnden pga hälsoskäl.

Jag hade 30 min på mig att byta fokus från att vara aktiv oppositionspolitiker till att vara ordförande med opposition i slutet av ärenden på dagordningen. Men jag upplevde att mötet blev bra och vi gjorde kloka beslut. Jag ser med intresse fram emot den kommande lösningen för femklövern i Hörby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.