S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
tisdag 7 oktober 2014

Samtal förs.Tack alla ni  som valt att rösta på Socialdemokraterna.

Vi socialdemokrater i Hörby arbetar nu för en majoritetssamverkan med Centerpartiet, Folkpartiet, Miljöpartiet och Kristdemokraterna.


S - redo att ta över :
Socialdemokraterna har alltid suttit i opposition i Hörby men nu måste partiet göra sig redo att styra. Enligt både Susanne Meijer och Lena Rosvall är de redo, även om det kräver att tankesättet måste ändras.– Vi har haft det här för ögonen länge och jobbat hårt för att det ska bli av, säger Lena Rosvall.Hon berättar även att alla partier kommit med idéer som de vill ha med i den gemensamma plattformen. Vissa saker är man överens om, andra behöver diskuteras igenom mer.

Arbetet är hektiskt, många samtal i alla partier, med medlemmar  och i styrelser förs.

Målet är att få en majoritetsgrupp med 21 mandat.


Ni kommer att kontinuerligt bli uppdaterade här på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.