S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 18 oktober 2014

Kultur för allaSkulle tro att avgiftsfria statliga museum , finansierade med gemensamma skattepengar gör att fler besöker våra mötesplatser för kulturaktiviteter.


Några oroar sig för minskade intäkter men,en ökad mängd besökare ger ökad mängd kaffe och fika konsumtion samt inköp i museets shop. En sann glädje för  alla med mindre i börsen, familjer med barn samt alla ensamstående med barn, detta är god offensiv kulturpolitik.

Kultur odlar våra sinnen, ökar vår reflektion och förmodligen även leder oss att ta klokare ställningstagande i olika frågor. Detta behöver vi ha mer av i vårt samhälle.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.