S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
fredag 7 mars 2014

8 mars Kvinnodagen i Hörby

Gör som oss 
uppmärksamma den internationella kvinnodagen
Lördagen den 8 mars 2014 i Hörby


Du träffar oss i byn på torgen mellan kl:11-13

Möt några av dina S - kommunpolitiker och passa på att ställa frågor om jämställdhet och kvinnofrågor i Hörby kommun

Speciellt stolta är vi över att Bahare Andersson, familjefridssamordnare i Hörby kommun är med oss denna dag.

 ABF lokalen kvarngatan 24 kl 13,15-14,15.

Bahare föreläser i ABF huset Kvarngatan 19  kl: 13:15-14.15 om sitt arbete med familjefridsfrågor i Hörby kommun.  Efter föreläsningen ges möjlighet till mingel med frukt och dricka.
Vi har en förhoppning om att starta en grupp med intresserade personer, kvinnor som män, som vill arbeta lokalt med frågor som kvinnojour/tjejjour/mansjour.
                                                  

Huvudarrangör: Fackens Socialdemokratiskaförening'

Medarrangör: Hörby Socialdemokratiskaförening, Kommunal, SSU, ABF, SAP

Kontaktpersoner: Susanne Meijer 0708 150841

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.