S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
onsdag 14 december 2011

Nu skall jag lära mig att blogga. Tror jag sagt detta förut. Vill så gärna men kan inte riktigt. Jag försöker att inte låta mig avskräckas av alla andra duktiga personer.  Alla dessa DUKTIGA MÄNNISKOR som kan blogga. Jag är jäkligt duktig på hälso- och sjukvård om jag får säga det. Tekniken år det rejält klent i huset. Som tur är har jag en bra svåger, nämnligen Jörgen Rossander som är en mästare på teknik, dock totalt och hänsynslöst utnyttjad av stora släkten Meijer i Hörby.  Jag har minst 3 skrivare som inte är installerade, några har varit det. Sladdar och kablar och adapters. Mycket är bra att ha, som nu när dottern ska flytta hemifrån. Då tar jag fram en dator ( stora fyrkantiga lådan) letar i kabellådan. Hoppas jag hittar ett tangentbort och en mus. Tyvärr fattas det en skärm. Jag tror jag ringer Jörgen, min kära svåger o hör om han har något i ladan.
På återhörande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.