S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
fredag 19 november 2010

Funderingar...........

så är det ännu en ung kvinna som mördats pga hedersrelaterat våld..............//
ännu fler deltar i nätverk mot hedersrelaterat våld .. osäkra fäder o mödrar blir tryggare

arbetsplatser där personal inte trivs...jasägarna som inte vågar annat eller kanske är rädda för att byta arbete då de inte vet vad de får....de kanske inte är attraktiva?? på marknaden....// respekt för varandra , lyssnande och lyhörda kolleger o chefer

öhövliga ungar i skolan.....som inte alls gör som jag säger.....// ungar som skriker efter mig,  syster yster  jag äter frukten som du sa...eller det är bättre nu dom retar mig inte utan jag får också vara med

arga föräldrar......// trygga föräldrar

sura patienter.................´// glada patienter

Irland vill inte eller vill låna pengar,,,,skall de bestämma sig...// kanske..

Wallström tackar nej igen.......// väl bäst så...inte vill hennes familj till Sverige de är ju inordnade i annat samhälle

.................ja vad mer månne det bliva av denna tidsera BEHANDLA DE ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD DET LÖNAR SIG, OCH DU BLIR NÖJD OCH GLAD.

JAG VÄNDE ANDRA SIDAN TILL DENNA VECKAN ( FAST JAG EGENTLIGEN INTE HADE LUST TILL DET )  MEN JAG BLEV RIKLIGT BELÖNAD FÖR MIG SJÄLV UTAN ATT DEN VEDERBÖRANDE FÖRSTÅTT MIN GÄRNING...KÄNNS FAKTISKT SKÖNT 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.