S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 13 november 2010

Tolk i talarstolen ??

 http://www.skanskan.se/article/20101110/ESLOV/711099889/1005/eslov/*/danska-i-talarstolen-uppror-politiker

Vad tycker ni om detta? Läs mer på ovanstående länk.
Nu e de ju så att som politiker måste vi förstå varandra oavsett om man kommer från Norge, Island eller Irak. Jag arbetar själv som kommunpolitiker o anser det klart att vi måste tala förståeligt tillvarandra, sen skall vi inte göra det besvärligare än det är. Oavsett partitillhörighet. Absolut ingen mobbing i mitt synsätt. Kanske ska vi kalla skånskan oxå mobbing, när jag arbetade med gamla på landet så va de så yrva i lea so di såe ente nåed alls, tur fö mig att jag hade infödd skåne tolk med mig annars hade det gått illa för patienten som fick en Malmöitisk syrra på hembesök.
För att enta tala om alla hellörade, o annatrutna personer vi stöter på. TOLK tack.

ha en bra dag
susanne

1 kommentar:

  1. Ja,dialekter kan vara nog så svåra att förstå! Det vet jag av egen erfarenhet.I Blekinge är det listerländskan som är som utländska för mig trots att jag är en blekingetös!

    SvaraRadera

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.