S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg.

Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.
Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på äldre och handikappfrågor- ALLA SKALL INKLUDERAS I VÅRT SAMHÄLLE.

Vi skall bygga bra bostäder till unga och de som vill bo på mindre yta. Flyttkedjorna måste igång. Många söker en bostad, vi har nu fd statoiltomten redo, Stattena området utvecklas och Hörbybostäder kommer snart igång med Tvärgatan. Vi har snart en Torgmiljö med Stationssamhälle 2.0 klart, beräknas färdigt 2018 vintern. Nya Lågehallarna likaså.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom , skolan måste utvecklas och upprustas. S arbetar för mindre antal barn i klasserna, kompetensutveckling för lärare. Alla elever ska ha samma förutsättningarför detta krävs det omstruktureringar.

Vi driver frågan om specialistsjuksköterskor och specialistundersköterskor- man måste få utveckla sin kompetens allt för det ökande sjukvårdsbehovet vi har i kommunerna. Nya hälso-och sjukvårdsavtalet är underskrivet och kommer att ge Hörbyborna en mer kvalificerad hemsjukvård.

Vi skall inte ha vinstdrivande företag i välfärden.

Vi arbetar för att få bort de vinstdrivande välfärdsföretag.


lördag 24 maj 2014

Europaparlamentet - EP valetOm lite mindre än 11 timmar och 34 minuter 

öppnar  vallokalerna. Rösta på Socialdemokraterna.


I morgon är det val!

I morgon klockan 8.00 öppnar vallokalerna. Du kan endast rösta i den vallokal du tillhör. Det står på ditt röstkort vilken vallokal du tillhör, men du behöver inte ta det med dig för att kunna rösta. Vet du inte vilken vallokal du tillhör kan du ringa 020-825 825.

Valdagen den 25 maj håller samtliga vallokaler nedan öppet kl 08.00-21.00:
 • Hörby kommunhus, Ringsjövägen 4
 • Frostaskolan, Kommunistergatan 4
  i Hörby
 • Älvdalsskolan, Vallmogatan 9
  i Hörby
 • Georgshillsskolan, Ystadvägen 45 i Hörby
 • Hörby bibliotek, Vallgatan 7
 • Killhults skola
 • Långaröds skola
 • Möllagården i Östraby
 • Skogsgläntans förskola, Ardennervägen 9 i Ludvigsborg

1 kommentar:

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.