S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
torsdag 13 juni 2013

Sommar och trötta SocialnämndspolitikerSnart första semester vecka avklarad. Kvällsmöte alla dagarna,men jag som är nördigt intresserad har tyckt att detta var perfekt då jag varit extra pigg o alert på mötena. 

Men jag undrar varför femklövern i Hörby är så förfärligt frånvarande i sin politik som dom skryter med. 

I socialnämnden lyser politiken med sin frånvaro. På en av mina enkla frågor vad de vill politiskt med anhörigfrågorna, är det ingen som är intresserade, förlitar sig helt på förvaltningen. Nåja S kommer iallafall som vanligt att lägga förslag på anhörigstödsfrågan. Sen förstår inte M varför socialbidragen ökar, S informerar dem att det är ju er politik som har genomslag nu. Ja, vad ska jag säga. Hoppas folk tar sitt förnuft till vara kommande val.

Sen har vi ju hemmaplanslösningarna och en bra utredning som nu skall sjösättas. Dock meddelar nu Socialchefen att  vi först kan förvänta oss effekter 2015. 

Jag frågar ånyo om denna nya information eftersom vi tidigare sagt att förändringen skall visa effekt senast 2014. Inte heller här blir det en politisk diskussion. Jag undrar varför? 

Är det en allmän kvällströtthet på mötet, eller är det jag som har för bråttom med effekter och beslut?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.