S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 31 mars 2012

Vilken kompetens behövs för att skriva en ledarblogg i Skånskan

Sitter sena kvällen och kollar in lite tidningar, tappar nästan hakan då jag läser en LEDAR blogg.

Temat är assistans ochutnyttjandet av regelverket. Jag läser genast in en skuldbeläggning av anhöriga och närstående som är anställda som assistenter. Helt förkastligt.

Vilken människorsyn har en reporter som skriver med detta otroligt oproffsiga journalistiska grepp. En reporter har ett stort ansvar att vara saklig och ha rätt fakta med i sina texter. Detta gäller även en sk ledarblogg


1 kommentar:

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.