S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 31 mars 2012

Visst går det att påverka i viktiga frågor

Då närmar vi SkåneSossar oss med stormsteg  den 104:e distriktskongressen i Helsingborg den 14 april.

Vilken styrka att läsa alla 130 motioner vi skall behandla. Det handlar om socialpolitik, elförsörjning, skatter, avskaffa RUT avdraget. JIPPI.

Avskaffa jobb och utvecklingsgarantins tredje fas. BRA.
Arbetslöshet- fattigdom, elförsörjingen och indelningen i de 3 zonerna beslutade av EU, med mycket mera. Det skall bli så otroligt intressant.

Vem var det som tycket att politik var tråkigt. Ja, inte jag.


Motionen som jag och Anna Svensson - Crona skev om assistansersättning får ett bra bemötande i utlåtandet från distriktet.

- att uppfattningen att föräldrar/närstående/anhöriga fortsättningsvis skall få vara assistenter åt sina anhöriga/ barn som äldre. Detta får vi driva vidare och utveckla, risk annars att det blir godtyckligt och orättvisa bedömningar. Allt beroende på var man bor i sverige.

-att motionen får bifall för att assistanslagen ses över i syfte att de grundläggande behoven även innehåller sondmatning via sond i buken.Att vår riksdagsgrupp skall handlägga motionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.