S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
söndag 1 juli 2018

Val 2018

Nu är vi mitt i valarbetet. Vi Socialdemokrater fokuserar på Trygghet genom välfärd och ett gott samhälle för alla. 


Bostäder, bra arbetsmiljö för vår personal, attraktiva och ändamålsenliga skolor för alla våra barn. Hör gärna av dig om du har synpunkter eller kanske vill komma med i vårt härliga gäng. 

Valmanifest Hörby 2019-2022  

Under det senaste året har jag använt min Facebooksida susanne meijer socialdemokratisk politiker för kontinuerliga uppdateringar . För att ge möjlighet till fler att ta del av min politik så kommer jag att aktivera min blogg igen. Jag ser framåt med tillförsikt med goda och konstruktiva samtal med er, mina läsare. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.