S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
onsdag 24 april 2013

Bastupartiet ??Vad tänker barnen ? 

Skall de och deras familj få skydd i Sverige undan krig och förföljelse ?Bild: Fotografiska museet Stockholm
Då var det dags för nytt utspel av avhoppade SverigeDemokrater...nu har gubbarna snackat ihop sig och bildat ett nytt parti kallat medborgarpartiet. Men jag anser det är ett rent  missnöjesparti. Kanske startat i bastun ?


För vad annat kan jag göra än att raljera efter några av de mail som Herrarna Uno och Jan Erik skickat till mig

1. Ett mail ser ut så här....är det någon som förstår syftet i detta, rena dumheterna och sandlådefasoner. 


Hej Susanne!Läste detta på http://avpixlat.info/2013/03/12/socialdemokraterna-vill-aterinfora-judemarkning/Socialdemokraterna vill återinföra judemärkningANTISEMITISM På socialdemokraternas partiwebbplats föreslås nu att en gammal tradition från 30-talets Tyskland införs i Sverige – judemärkning.Socialdemokraterna och Palmecentret vill införa en judemärkning på grund av “Israels ockupation”. Du som är för judemärkning uppmanas att visa det på din Facebook-profil. Om det ska ske på klassiskt vis med en davidsstjärna eller på något annat sätt framgår inte.Frågan är ju bara vem som denna märkning skall gälla för här i Sverige, vi svenskar eller  ??Nu börjar man se hur era skjortor ser ut…..

Lycka till!

         Ha en fortsatt bra dag!       mvh   Uno Johansson 

2. Det senaste är en lobbying inför kommande politiska diskussioner i flyktingmottagandet,  de blandar päron och äpplen i en salig röra. 

- Påstår att Socialnämnden måste avhysa boende i de bäst belägna lägenheterna i Hörby för att de skall gå till flyktingar.  Det finns inga som helst rätt i detta påstående. Det är rent lurendrejeri med detta argument. 

- Att service graden i Hörby kommun har raderats till noll.  Raderats till noll, så vi har inget att erbjuda Hörbyborna och bryter då mot skollagen, socialtjänstlagen, vård av sjuka och funktionshindrade mm. Detta visar hur ytterst dåligt pålästa herrarna är. 

- Att vi inte har råd att erbjuda invandring . Visst har vi råd att göra detta, helt efter de internationella konventioner vi signerat. Sen erbjuder vi inte invandring, vi skall vara ett land som har en human invandringspolitik och upplåter skydd för skyddsbehövande. 


En oproffsigt och ytterst dåligt underbyggd lobbying till oss politiker . Tror dom av vi går på detta ? 


2 kommentarer:

  1. Bra Susanne. Förstår din upprördhet över det nybildade så kallade partiet. Undrar om de lyckats konstruera fler än två punkter i sina stadgar. En kompletterande stadga för dem kan ex vara -Att det inte är lämpligt att hota vare sig stats- eller finansministern och ej heller lämpligt att stödja sådant förfarande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stats- och migrationsministern var det visst....

      Radera

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.