S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
onsdag 27 mars 2013

Demokrati ??

Det politiska oredan blir bara större och djupare i Hörby kommun.

Partipiskan viner enligt Skånskan, men ven piskan  i socialnämnden, eller skall den nu vina på de som tidigare höll i piskan ,så att andra ska bita i det sura äpplet.

Ett totalt misslyckande i enighet står femklövern för. Moderater uteblir på fullmäktige då viktiga beslut skall tas, allt visar på att moderaterna som fick mest röster i Hörby inte hanterar sitt politiska uppdrag.

Jag som är andre vice ordförande i socialnämnden får kalla rysningar. Socialnämnden har ju som bekant  rensats ut av femklövern, framförallt med M+C i spetsen. Allt går igen.

Femklöverns oreda och misslyckade politik i Hörby.

Klart olustigt är det som händer.

Som väl var fanns det en modig miljöpartist Farrid S som tog till orda i fullmäktige och påtalade att det som händer nu och som hände då är odemokratiskt och gör sig hemma i enpartistater/diktaturer.


Fast de som faller nu, är det de som själva söndrade i socialnämnden? Skall jag se det som en hämndaktion.

Surt blir det i min mage och min uppfattning om den människokärlek som vissa uttalar sig att ha, rimmar mycket illa.


Här nedan är några få av de många inlägg jag gjort i denna fråga.


Vara eller inte vara

Styr eller avgå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.