S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
onsdag 13 maj 2015

Eu-Migranter och medmänskliga samtalDenna vecka har jag haft flera konstruktiva möte med engagerade Hörbybor.

Igår samlade Svenska kyrkan intresserade föreningar till ett samtal ang. EU migranter i Sverige och i Hörby. Jag var på detta möte i egenskap av ordförande i ABF Hörby. Samtalet gick runt vad det finns för behov, hur kan vi hjälpa utan att stjälpa och utan att bidra till ett behov som inte finns.

Föreningar som Amnesty, EFS, Svenska Kyrkan , ABF, Vuxenskolan och ett antal privatpersoner kommer att fortsätta att träffas med syfte att ev. öppna ett dagcafé för migranter och andra personer som är i behov av en varm kopp kaffe, en dusch och ett gott samtal med medmänniskor.

Är du intresserad så tveka inte att höra av dig maila susanne.meijer@horby.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.