S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 19 augusti 2017

PRIDE TO BE PROUDVi är många som arbetar för ett sammanhållet solidariskt samhälle för alla - och det fortsätter vi med ännu större kraft.Det var länge sedan jag skrev i min blogg , då jag mer och mer kommunicerat via min facebook.
Men nu är det dags för ett kort och angeläget  inlägg.


Hörby kommun har en värdegrund antagen 2007 i kommunstyrelsen av alla partierna. En värdegrund som gäller såväl politiker och våra anställda. Intressant nog är att Sd i Hörby klart deklarerat att värdegrund inte behövs och det är ett av Sd´s vallöfte i Hörby 2018 att värdegrunden ska tas bort om Sd får majoritet. Vilket deras gruppledare S.B samt ordf J.O skrivit på facebook samt informerat hela kommunfullmäktige om  flera gånger.


Sd ställer inte upp på vår kommuns värdegrund  och enligt Renaldo Tirones  (S- ordförande, Hörby )uppfattning vill Borg genom sin kommentar skymfa kommunens Prideflaggning.
– Jag tror att han gör det för att få folk att tycka att det här skulle vara något skamligt – att stå upp för hbtq-rörelsen. Men det har vi ju enats om i det här landet att det inte är. Vi har ju lagstiftat om diskriminering för att göra allt för att förhindra att människor diskrimineras på grund av sin läggning. Då går det ju helt i linje med att en kommun står upp för de värderingarna , citat skd, artikeln.


Ksau, beslutade att Hörby flaggar PRIDE.


Majoriteten fick ett självklart stöd från M och deras gruppledare Eva Lindholm.
 Otroligt nog drar nu Sd igång och menar att flaggningen är perversiteter och flera ledande Sd i kommunfullmäktige sprider på facebook att PRIDE är perversitetet. Bla Östergaaard som menar att PRIDE är blottarnas frivecka.


Sd representanterna ångrar självklart inget S.B anser ju att pedofili, tidelag,  nekrofili och koprofager kan jämställas med PRIDE.


Ronny Esbjörnsson utesluten ur Sd då han satte skottpengar på Reinfeldt och Billström , han hejar på Borg på fb men han åkte ut ur partiet fast de rasistiska ränderna går inte ur.  Lika så gör Uno Johansson fd ordf i Sd Hörby men även fd kf ledamot i Hörby. Sedan är där en svans som slingrar otäckt efter.


Ja, vi har några få grabbarna grus i byn och det ska de ha klart för sig att vi är många som läser av er och era fega floskler. Era inlägg är helt öppna på fb och det visar att ni är stolta över era åsikter. Men ni är få och med en avsaknad av humanism och inkludering av era medmänniskor i gemenskapen.


Vi är många som arbetar för ett sammanhållet solidariskt samhälle för alla - och det fortsätter vi med ännu större kraft.


Några dumpar på grabbarnas inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.