S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 7 juli 2012

Varför Almedalen när vi i Skåne har Hörby....
Vem har sagt att kommunpolitik skulle vara händelselös, ja säkerligen många men så är inte fallet i Hörby

Sverigedemokraterna gör sig hörda igen med dåliga inlägg att eliminera politiker. Moderata statsråd utpekas.
Ronny Esbjörnsson skall tydligen sitta kvar trots sina uttalande men han säger att han inte visste vad han sa ,
citerat ur Skånskan,


"Jag blir så frustrerad när regeringen trycker ner vanliga svenskar, jag blir helt vansinnig. De tänker inte på de sjuka och på pensionärerna, politiken är bara till fördel för bidragsinvandrarna", säger han till nyhetssajten ". 


Jag har inte hört Esbjörnsson en enda gång yttra sig i fullmäktige med förslag eller motioner, men det finns kanske inte kunskap och kompetens till detta, istället använder han snaskiga bloggsidor för jämlikar. Samma gäller hans kamrater i socialnämnden som jag själv företräder för Sossarna, det kommer inga välgrundande inlägg överhuvudtaget från deras munnar. 

Men nu får det väl ändå vara slut. Ordförande för SD i Hörby säger att det är en storm i ett vattenglas
För en Socialdemokrat är detta ytterst kränkande vi minns alla de fruktansvärda dåden mot våra politiker
Olof Palme och Anna Lindh. Palmes mördare är ej funnen och det är inte alls orimligt eller ologiskt att tänka sig att högerextrema personer haft sina smutsiga fingrarna med i spelet. Olof Palme var en stark förkämpe mot orättvisor och mot de " smutsiga kreaturen" som han uttalat sig. 

Vi vill inte ha personer i politiken som beter sig på detta viset som nu skett, min partikollega Anita Ullman utvecklar sig mycket väl i samma ämne i sin blogg Anita menar.

Det är genant att läsa i tidningar som den hedervärda Expo om mord på politiker. Jag kan endast säga att min kämpar glöd blir ytterst starkare när det gäller att arbeta mot åsikter som framförs av SD.

Den som vill läsa mer om vår Hörby bo som så ytterst misskrediterar oss, men även mina Romska vänner, kan läsa mer på denna länken fientliga uttalande, eller skd hotfulla inlägg mot Reinfeldt

3 kommentarer:

 1. Jag förstår inte hur man kan se upp till Olof Palme.
  Ja, han var en duktig politiker, men han brydde sig mer om människor i andra länder än om de som hade valt honom här i Sverige.
  Och så ogillade han bönderna i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Susanne, SLÅ DIG INTE FÖR STORT I DINA UTTALANDEN,
   DU OCH SOCIALDEMOKRATERNA SITTER I ETT GLASHUS. ENLIGT
   DE OLIKA PARTILEDARNA I ALMEDALEN SÅ HAR ERAN PARTILEDARE
   INTE SAGT FÖR MYCKET UTAN HAR VARIT VÄLDIGT TYST. DEN SOM
   ÄR UTAN SYND BÖR KASTA FÖRSTA STENEN.

   Radera
  2. Men Anonym, varför inte visa vem du är. Känner du mig eftersom du titulerar mig kära?? Du får ursäkta men jag förstår faktiskt inte alls vad du menar. I min blogg har jag funderat över vår Hörbypolitiker som yttrar sig mycket illa. Fast vi kanske inte ha samma åsikt där. Du är fri att tycka vad du vill om mig men jag smyger inte med mina åsikter som Herr Esbjörnsson gör, han har inte sagt ett ord i politiken i Hörby.

   Radera

Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.