S för ett bättre Hörby

Susanne Meijers blogg. Välkommen till min blogg. Jag har fått förtroendet av Hörbyborna att arbeta som kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande under denna mandatperiod.

Vill du som jag, ha förändring för ett bättre Hörby, med fokus på ett Tryggt och starkt välfärdssamhälle- då skall du rösta på mig och mitt parti i valet 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=iDcoY_wZLbQ&app=desktop

Vi skall bygga bra bostäder till Hörbyborna. Flyttkedjorna måste igång. Vi kommer att arbeta för minst 250 bostadslösningar under mandatperioden 2019-2022.

För en aktiv landsbygd med en levande miljö, det skall vara lätt att ta sig från byarna in till Hörby och tvärtom. Vi vill ha bättre kollektivtrafik och införa en form av byabussar med delningsekonomi.

Utbildning för våra barn är en av de viktigaste uppdragen vi har. Vi ska ha likvärdiga och attraktiva skolor för alla elever i kommunen.
lördag 28 april 2012

Styr eller avgå Moderater o miljöpartister i Hörby


Låt maktspelet ta slut.Nu drar det igång igen då Jane Cimmerbeck avgår.

 Vi Hörbybor och aktiva politiker är innerligt trötta på allt käbbel mellan Moderaterna och Miljöpartiet.Jane Cimmerbecks (MP) avhopp kan få till följd att hela den borgerliga gruppen i socialnämnden måste ställa sina platser till förfogande, enligt kommunalrådet Lars Ahlkvist (M).

Ni Moderat politiker i Socialnämnden brukar ständigt upprepa mantrat styr eller avgå, vilket ni lärde er på Axel Danielssons politiker utbildning i Hörby, då ni var nyvalda.

Frågor ni fick lära er då var

 • Det kommunala medlemskapet.
 • Den kommunala kompetensen.
 • Kommuner och näringslivsverksamhet.
 • En ekonomi i balans - vad betyder det?
 • Ansvarsfördelning mellan fullmäktige, kommunstyrelse och nämnder.
 • Beslut och verkställighet.
 • Den kommunala revisionen.
 • Ansvarsutkrävande.
 • Överklagande av kommunala beslut.


 • Socialdemokraterna upprepar. Kan ni inte styra, men så avgå då och släpp fram de som vill arbeta kontsruktivt med politik som utvecklar och bygger upp vårt samhälle. Fast ni har kanske inga namn som har kompetens att sätta på listan. Då han ni Moderater verkligen grundlurat Hörbyborna under er valkampanj.

  Miljöpartiet kanske skall släppa fram sin nya ledamot Erik Ridderby, det är dags med nya tag.

  Ge Hörbyborna ett trovärdigt alternativ 2014 i valet - lägg era röster på Socialdemokraterna

  2 kommentarer:

  1. Håller fullständigt med dig. Det är dags för den borgerliga femklövern att ta ansvar.

   SvaraRadera
  2. Du säger på din blogg att du kämpar för de svaga i samhälet. Är det så ! Jag tycker att många socialdemokrater verkar kämpa för sig själv och tillgose sig själva höga löner. Sossar sig alltid att de kämpar för de svaga. Men det är få sossepolitiker som vill bo i förorterna där den svaga befolkningen bor. Man vill gärna ha deras röster, men man vill inte ha dem i granndörren. Det är bara att titta på deras bostadsadress så ser man att de inte bor i hyresrätt i förorten.

   SvaraRadera

  Delge gärna dina synpunkter, jag förbehåller mig rätten att ta bort kränkande inlägg. Mitt syfte med min blogg är att öppna upp för diskussioner och en öppen kontakt med mina läsare. Endast du som kan stå för vem du är är välkommen.